Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
7 грудня 2021

Врятовано сердечко трирічного Нікіти Морозова!

Шановні партнери «Юнік Трейд», з радістю повідомляємо вам про дев’яте врятоване серце в рамках соціального проєкту «Рятуючи дитячі серця»!

Нікіта Морозов народився абсолютно здоровим. Хлопчик ріс та розвивався відповідно до свого віку, не мав жодних проблем зі здоров'ям та отримував належну увагу лікарів згідно планових оглядів. Але влітку цього року під час проходження медогляду до дитячого садочка педіатр виявив шум у серці і направив на додаткове обстеження. УЗД показало, що Нікіта має вроджену ваду серця. Лікар-кардіолог порекомендував звернутися до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова, де можна вилікувати дитину ендоваскулярним методом. Операція коштує чималих коштів, а родина хлопчика не мала можливості самотужки зібрати необхідну суму.

В рамках соціального проєкту «Рятуючи дитячі серця» компанія «Юнік Трейд» перерахувала кошти для закупівлі імплантата-оклюдера. Нещодавно хлопчика було успішно прооперовано, відтепер його серце знову здорове!

Родина Нікіти висловлює подяку компанії «Юнік Трейд» та всім, хто долучився до порятунку його дитячого седця. Дякуємо, що ви з нами! 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти