Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
21 травня 2018

Юнік Трейд оголошує про впровадження універсальних ремонтних комплектів пильників GKN

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор та постачальник автозапчастин на території України, оголошує про нові ремонтні комплекти пильників  GKN, що містять системи кріплення, що підходять для любої марки автомобіля. Це дозволить клієнтам уникнути помилок при підборі запчастин.

Зріст модельного ряду автомобілей призводить до зросту кількості запчастин, кожна з яких має свій номер та артикул. Навіть невеликі відмінності в системах кріплення деталей призводять до росту більшої кількості різноманітних комбінацій ремкомплектів запчастин. Це призводить до росту асортименту та ускладненню пошуку необхідної запчастини у величезних каталогах.
Для вирішення цієї проблеми деякі виробники автозапчастин та компонентів намагаються спростити різноманітність запчастин, створюючи деталі, що підходять різним маркам автомобілей.  GKN створили унікальні ремонтні комплекті пильників, що мають системи кріплення відповідні до легкових автомобілів всіх марок.

Ремонтні комплекти GKN  пропонують клієнтам високу якість на протязі багатьох років та забезпечують надійність та відмінні експлуатаційні характеристики. Тепер ремонтні комплекти  Spidan / Lébro  від  GKN забезпечують ще й гарантовано правильній вибір. Класифікація ремонтних комплектів пильників Spidan / Lébro заснована лише на номері деталі комплекту. Асортимент охоплює звичайні розміри кріплень та може з'єднуватись з усіма ремонтними комплектами пильників.

Наведемо приклад, який ілюструє простоту підбору при новій структурі ремонтних комплектів  Spidan / Lébro: номера для вісей VW AG для моделей групи: VAG 3B0 498 203 D, VAG 3B0 498 203 B, VAG 441 498 203 A, VAG 3B0 498 203 C. Тепер це сумісний  ремкомплект VAG 3B0 498 203 F.

 
GKN є ведучим світовим постачальником компонентів та систем для технології приводу. Оригінальні деталі GKN  для потреб ринку після продажного обслуговування відомі у всьому світові. GKN  пропонує широкий асортимент карданних валів, ремонтних комплектів та інших запчастин для автомобілів під торговельними марками Spidan и Lеbro. Продукція розповсюджується через офіційних дистриб'юторів по всьому світові. В Україні дистриб'ютором GKN є компанія Юнік Трейд.

Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та авто олій, забезпечує максимально зручні та вигідні умови постачання продукції більше ніж 80 світових брендів. Є учасником міжнародного закупівельного союзу АTR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти