Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
21 січня 2022

Cердечко чотирирічної Марії Петрової врятовано!

Шановні партнери «Юнік Трейд», з радістю повідомляємо вам про нове врятоване серце в рамках соціального проєкту «Рятуючи дитячі серця»!

Десятою врятованою дитиною стала Марійка з смт Лиманське Одеської області. Марійка – це маленьке сонечко у чудовій родині, дуже життєрадісна, активна, допитлива, розумна не на свої 4 рочки. Але одного разу дівчинка почала скаржитись на біль у серці, і батьки негайно поїхали до лікарні. Після УЗД серця родина дізналася, що Боталлова протока, яка в нормі повинна закритися у дитини з першим самостійним подихом, у Машуні не закрилася. Лікарі поставили діагноз: вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока діаметром 0,3 см та рекомендували робити операцію. Батьки були в розпачі. Адже коштів на серцевий імплант самостійно знайти не було де. Батько кожного дня долає 200 км, бо їздить працювати до Одеси, оскільки в селі немає роботи. А матуся з двома дітками порається вдома. Порятунок можна було шукати тільки серед небайдужих людей. 

В рамках соціального проєкту «Рятуючи дитячі серця» компанія «Юнік Трейд» перерахувала кошти для закупівлі імплантата-оклюдера. Сердечко Марійки врятовано! Найкращі лікарі Інституту ім. М. Амосова провели успішну операцію і зараз вона вже змогла поїхати додому. Тепер в неї зʼявився шанс на повноцінне здорове життя і все це завдяки нашим благодійникам. 

Дякуємо, що ви з нами! 

 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти