Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
21 грудня 2017

MANN + HUMMEL розширює дослідження способів фільтрації забрудненнь дрібним пилом

 Сьогодні компанія вирішила розширити польові випробування. У майбутньому для тестування будуть доступні ще два додаткових автомобіля, які оснащені фільтрами MANN + HUMMEL і можуть фільтрувати частки з навколишнього повітря. Автомобілі встановлені в місцях, де існує надзвичайно високий рівень забруднення тонким пилом.

MANN filter cars
Випробувальні автомобілі
Після  проведених випробувань з першим автомобілем, MANN + HUMMEL  також оснастять два додаткових автомобіля трьома додатками, які покликані сприяти скороченню забрудненнь повітря  дрібним  пилом .Фільтр твердих частинок, встановлений на даху кожного автомобіля, відокремлює частинки від навколишнього повітря. Водії автомобіля захищені інноваційним фільтром салону. Крім того, нещодавно розроблений гальмівний пилозахисний фільтр, встановлений на гальмівній системі, зменшує викид частинок в навколишнє повітря.
У порівнянні з першим транспортним засобом, фільтр тонких пилових частинок на даху двох нових автомобілів оснащений активною фільтровальною системою. Повітродувки встановлюються за фільтрами, які направляють навколишнє повітря до фільтрів. В результаті, навіть коли автомобіль знаходиться в стані спокою, він все ще здатний фільтрувати частки з навколишнього повітря. Крім того, нові фільтри для твердих частинок оснащені датчиками, які дозволяють здійснювати онлайн-моніторинг ефективності систем. Тут постачальник автозапчастин MANN + HUMMEL записує інформацію про результати фільтрації, кількості очищеного повітря, концентрації частинок і метеорологічних даних.
Всі дані досліджень відправляються в хмару, візуалізуються через веб-інтерфейс, а потім оцінюються фахівцями по фільтрації.
Розширення тестових приводів в даний час також дає переваги для тестування фільтра пилових частинок. Фільтр вже довів свою ефективність розділення елементів в лабораторії і на стенді. Тепер MANN + HUMMEL перевірить фільтр в  зимових робочих умовах: з осадом, снігом, льодом і брудом.

Фільтрувальні стовпи
Паралельно з тестовими автомобілями «Fine dust eater» MANN + HUMMEL також починає випробування за допомогою стаціонарного розчину колони. З цією метою компанія встановила фільтр-колону перед Технологічним центром компанії в Людвігсбурзі. Колона також оснащена повітрядувками і фільтрами для твердих часток і служить для активної фільтрації частинок з навколишнього повітря.
Стовпи-фільтри в першу чергу підходять для використання в районах з високим трафіком. Наприклад, вони можуть внести свій вклад в зменьшення забрудненнь дрібним пилом на жвавих перехрестях. Колона містить енергоефективний високопродуктивний вентилятор, багатоступінчастий фільтруючий елемент і блок управління. Це дозволяє регулювати роботу фільтра твердих частинок відповідно до умов.
Подальшими областями застосування можуть бути автобусні зупинки, де люди піддаються впливу високого рівня забруднення тонким пилом. Стовпи можуть допомогти захистити мандрівників. Для цього MANN + HUMMEL розробив концепції фільтрації, які можуть безпосередньо інтегровані в автобусні зупинки або налаштовані у вигляді рекламних щитів та інформаційних стендів.

Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка виконується на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер пропонуючий запчастини більше 75 брендів виробників та зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами нижче:
Кутипи запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти