Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
29 листопада 2017

Інноваційне зчеплення Sachs для автоспорту доступно для доріг

Юнік Трейд, офіційний постачальник автозапчастин в Україні, презентує інноваційне зчеплення  Sachs з рішеннями ZF Aftermarket для автоспорту, що демонструють перевірені показники і на дорогах.

В центрі розробок постачальника автозапчастин становиться корбонове зчеплення  Sachs, створене спеціально для автомобілей Німецького кузовного чемпіонату DTM. Завдяки високоякісним матеріалам, надійність та довговічність цього зчеплення можна назвати “кращий з кращих”. Зчеплення  Sachs дозволяє найбільш швидкому автомобілю  DTM розігнатися з 0 до 100 км/год за 2,6 секунди.

Знання та досвід отриманий постачальником автозапчастин  Sachs в автоспорті переносять у виробництво та продаж запчастин гуртом для стандартних транспортних засобів. Тепер встановлене на автомобілі зчеплення  Sachs буде перевищувати конкурентні рішення по довготривалості та стійкості до тепловим навантаженням.
 
Для клієнтів це дасть можливість швидше стартувати з місця на підйомі, підвищує маневреність на гірських серпантинах. Навіть стояння в пробці буде легше переноситись автомобілем, збільшив стійкість запчастини до зносу.
Юнік Трейд пропонує своїм партнерам, що пропонують запчастини гуртом, купити зчеплення  Sachs як окремий компонент, так і в складі монтажного комплекту, що спрощує збірку та гарантує кращі експлуатаційні якості. В монтажний комплект входять натискний диск, відомий диск, вижимний підшипник та спеціальна консистентна змазка для зручності монтажу, що гарантує надійну, ефективну та швидку заміну зчеплення. Крім цього є комплекти не лише з  двохмасовим маховіком та зчепленням, але й комплекти з вижимною муфтою.
зчеплення, запчастина
Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка виконується на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер пропонуючий запчастини більше 75 брендів виробників та зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами нижче:
Кутипи запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
 Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21

 

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти