Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
26 жовтня 2017

Повний автопілот Audi A8 з мехатроннрою розробкою від NTN-SNR та Valeo

Пропонуємо огляд відомої новинки Франкфуртського автосалону 22017 лімузин  A8 від Audi, що отримав серійну систему повного автопілоту. В основі системи лежить мехатронна розробка від компанії Valeo та NTN-SNR, постачальників запчастин гуртом.

Автопілот Audi A8 “Eyes Off” працює на швидкостях до 60км/годину на двополосній дорозі з розподільними обмеженнями. Водій може в процесі водіння відпустити педаль та руль або передати процес паркування в гараж автопілоту. Такі характеристики автопілоту вперше впроваджені в масове виробництво по доступній ціні.

Мехатронна розробка Лідар (Lidar = Laser Imaging Detection and Ranging), що лежить в основі автопілоту, працює на основі лазерного сканера, що виділяє короткі сигнали інфрачервоного спектру, які зчитують дальність до об'єкта. Сканери-дзеркала Лідара обертаючись, зчитують інформацію з усіх боків та утворюють образ навколишнього середовища автомобіля.

Датчик автопілоту NTN-SNR

Датчик  NTN-SNR складається з двох компонентів: подвійного магнітного кільця, встановленого на роторі дзеркал, та статичного сенсора, що вимірює кутове положення дзеркала та перевіряє його на кожному оберті.
Дзеркало виконує 25 обертів за секунду, сканує кут в 145 градусів, направляє результати в оптичний приймач  SCALA. Цей приймач формує 3D вимірювання навколишнього середовища з точністю в декілька сантиметрів. Всі вимірювання постійно порівнюються між собою, визначаючи відносну швидкість об'єктів навкруги. Такий підхід магнітного сенсора відрізняється більш високою точністю в порівнянні з традиційними оптичними сенсорами.

Зацікавленість даною системою, крім Audi, виявили інші відомі автоконвейери, почавши тестові випробування на своїх марках авто.  NTN-SNR планує випуск більше ніж 150 000 штук датчиків в рік. Сьогодні розпочата сумісна співпраця Valeo і NTN-SNR над розробкою Лідара наступного покоління.

Купити запчастини в Юнік Трейд можна зареєструвавшись на сайті або звернувшись за телефонами нижче:
Київський філіал +38  (044) 237-71-07
Одеський філіал +38  (048) 752-87-80
Запорізький філіал +38 (061) 239-52-90
Миколаївський філіал +38  (0512) 50-10-09
Херсонський філіал +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти