Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
4 жовтня 2021

Топ-менеджер «Юнік Трейд» привітав CEO Club Ukraine з 10-річним ювілеєм

 

3 жовтня 2021 засновник і керівник «Юнік Трейд» Сергій Сидорук взяв участь в урочистих заходах з нагоди 10-річчя існування CEO Club Ukraine та привітав команду клубу та його засновників. CEO Club Ukraine – інтелектуальний клуб, що вже 10 років об’єднує лідерів бізнесу для розвитку, дозвілля і співтворчості. Місія клубу – позитивно впливати на світ.

Під час привітання засновник та CEO «Юнік Трейд» Сергій Сидорук зазначив: «CEO Club Ukraine для його учасників – місце, де довіряють один одному, обмінюються досвідом, дискутують та народжують ідеї, знаходять партнерів для втілення впливових проєктів. Клуб однодумців надихає та наповнює енергією творення. Ми разом ставимо амбіційні цілі та підтримуємо один одного у їх досягненні. Це найвпливовіше співтовариство, яке змінює Україну на краще. Дякую всім одноклубникам та засновнику Сергію Гайдайчуку. Перший десяток – це тільки успішний старт для найсміливіших мрій».

Для «Юнік Трейд» участь його керівника в CEO Club Ukraine важлива тим, що вона сприяє залученню компанії до важливих соціальних та бізнес-ініціатив, започаткованих учасниками клубу. Наприклад, з 2020 року «Юнік Трейд» спільно з CEO Club Ukraine став партнером глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet» та бере активну участь у його заходах. Крім того, «Юнік Трейд» разом із своїм засновником бере участь у інших спільних проєктах учасників CEO Club Ukraine, спрямованих на системне розв’язання проблем з якісним довгостроковим впливом.

На сьогодні компанія «Юнік Трейд» входить до ТОП-5 дистриб’юторів автозапчастин в Україні і представляє понад 100 брендів-виробників автокомпонентів. Компанія має власну систему доставки з автопарком більш ніж 120 автомобілів. «Юнік Трейд» входить до складу акціонерів найбільшого європейського союзу постачальників автозапчастин ATR International AG.

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти