Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
17 серпня 2021

Врятовано серце півторарічної Анастасії Пластун!

 

Шановні партнери Юнік Трейд, з радістю повідомляємо Вам про ще одне врятоване дитяче серце!

Шостою підопічною, якій було надано допомогу, стала Анастасія Пластун з Закарпатської області. Анастасія – наймолодша з трьох дітей в родині Пластунів. Дівчинці лише півтора роки, і вона народилась з трьома вадами на серці, дві з яких з часом закрились самостійно, але третя, відкрита артеріальна протока не лише не зникла, а й з часом почала розширюватись. Батьки Анастасії, на жаль, не мали можливості зібрати кошти на лікування дитини самотужки.

В рамках проекту «Рятуючи дитячі серця», компанія Юнік Трейд перерахувала кошти для закупівлі імплантанта-оклюдера для операції на серці Анастасії. На цьому тижні дівчинку було успішно прооперовано, нині в її дитячих грудях б’ється здорове сердечко.

Варто сказати, що перерахунок коштів відбувся виключно завдяки добровільним благодійним внескам працівників нашої компанії. Вартість імплантату складає близько 80 000 грн!

Як зазначив СЕО компанії Юнік Трейд Сергій Сидорук, він пишається вчинком своїх колег та особисто дякує кожному, хто долучився до порятунку сердечка Анастасії!

Ми щиро раді за Анастасію та її родину, бажаємо міцного здоров’я та щасливого дитинства!

 

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти