Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
11 серпня 2021

Інтерв'ю засновника та CEO компанії Юнік Трейд для журналу Business Woman

 

Шановні партнери, нещодавно журнал Business Woman опублікував інтерв'ю засновника та СЕО компанії Юнік Трейд Сергія Сидорука. Протягом інтерв'ю вдалось поспілкуватись про історію створення компанії та секрет її багатолітнього успіху, а також про актуальні цінності та соціальні активності компанії Юнік Трейд.

Висловлюємо подяку журналу Business Woman за приємну розмову та можливість поділитись нашими цінностями!

Повний текст інтерв'ю читайте нижче.

 

"Надійна команда – запорука успіху в будь-якій справі"

Сергій Сидорук – засновник та CEO компанії «Юнік Трейд» – офіційного дистриб’ютора автозапчастин з 27-річною історією. На цей час компанія Юнік Трейд входить в ТОП-5 дистриб’юторів автозапчастин і представляє понад 100 брендів-виробників автокомпонентів. Компанія має власну систему доставки з автопарком більш ніж 120 автомобілів.



Пане Сергію, розкажіть, будь ласка, з чого Ви починали свою професійну діяльність у сфері автобізнесу, і як дійшли до п’ятірки найбільших дистриб’юторів автозапчастин в Україні?


Усе почалося з оренди декількох полиць у магазині при автомайстерні в Миколаєві, 27 років тому. Було велике бажання розвивати власну справу, тому згодом відкривались роздрібні магазини автозапчастин з правом офіційної дистриб’юції бренду «Champion». Завдяки здатності успішно розвивати дистриб’юційну мережу на ринку, з часом ми почали отримувати право офіційної дистрибуції і від багатьох інших світових брендів, на Півдні України, а згодом і по всій країні. Поступово розширюючи асортимент продукції та відкриваючи нові філіали та представництва, ми  змогли стати одними з лідерів дистрибуції автозапчастин в Україні.


Що Ви вважаєте вирішальним чинником для успішної діяльності компанії?
 
Вміння концентруватись на кінцевому результаті. На шляху до успіху нас супроводжує безліч чинників, які можуть завадити досягненню мети. Головне – мати чітке уявлення, куди ми прямуємо та бути сконцентрованим на результаті, попри складнощі, за будь-яких обставин, не звертати з заданого шляху для досягнення мети. Надійна команда – запорука успіху в будь-якій справі. Значна частина команди, яка знаходиться поряд зі мною – працює в компанії вже більше десяти років, і ми продовжуємо пліч-опліч розвивати нашу справу разом.



Ви згадали про команду. У Вас великий колектив, яку роль відіграють жінки у Вашій компанії?

У нашій компанії нема розподілу за статтю, ми в однаковій мірі поважаємо професійні навички, оскільки професіоналізм від статі не залежить. Звичайно, в нашій компанії працюють жінки, і хоча їх трохи менше, ніж чоловіків, але більшість з них якраз займають керівні посади. Для фахівців у нас створені всі умови для професійного зростання, незалежно від статі.


Бізнес та суспільство стають дедалі відкритими до співпраці та взаємодії. В Україні багато прикладів, коли компанії підтримують соціальні чи благодійні проекти. Розкажіть нам, будь-ласка, участь в яких проектах має для вас найбільше значення?

Мати бізнес – це велика відповідальність перед партнерами, колегами та суспільством. Ми усвідомлюємо, що завдяки спільним зусиллям ми здатні зробити набагато більше для того, хто цього потребує. Окрім участі у проекті з озеленення планети, ми маємо також власний соціальний проект «Рятуючи дитячі серця», що покликаний допомогти дітям з вродженими вадами серця. Наша компанія виділяє кошти від щомісячного обороту для закупівлі імплантатів-окклюдерів. Наші працівники також долучаються до проекту, здійснюючи добровільні внески. 
Завдяки цьому проекту діти з вродженими вадами серця мають можливість видужати й жити повноцінним життям, маючи здорове серце.

Ви долучилися до проєкту «Озеленення Планети». Наскільки Ви вважаєте це питання актуальним?

Турбота про навколишнє середовище - важливий аспект діяльності як однієї людини, так і великих компаній. Від нас самих, від прийнятих нами рішень залежить, якою буде наша планета в майбутньому, яким побачать світ наші діти, майбутні покоління. Тому ми вже вдруге приєднались до висадки молодих дерев, та плануємо робити це надалі.
 
 

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти