Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
10 січня 2018

Нові кермові системи Bosch готові для замовлень в Юнік Трейд

Юнік Трейд, офіційний постачальник запчастин в Україні, оголошує про заміну кермових систем Bosch новою лінійкою. Для замовлень тепер  будуть пропонуватися лише нові кермові рейки та насоси.

Звертаємо увагу партнерів запчастин, що нові рулеві системи мають інші артикули та відрізняються від попередньої лінійки кермових рейок та насосів.

Bosch_RulevieSistemiСистеми кермового керування  Bosch пропонується як частина оновленої лінійки запчастин  Bosch eXchange. На додатку до них пропонується комплексне рішення по діагностиці та ремонту сучасних кермових систем. Так як системи кермового керування відіграють важливу роль в безпеці керування, то при їх заміні важливо використовувати запчастини, що не поступаються по якості оригінальним запчастинам. Нова лінійка Bosch eXchange  є саме такою групою запчастин та необхідна для автомобілей з електричним підсилювачем. Ці нові технології дедалі частіше використовуються в облаштуванні сучасних транспортних засобів.

Конструкція кермової системи унікальна для кожного автомобіля, тому асортимент кермових рейок та кермових насосів від  Bosch  прагне максимально покрити всі види кермових систем як європейських так і азіатських автовиробників.

Після придбання компанією Bosch 100% частини ZF Lenksysteme GmbH, асортимент запасних частин Bosch включає повний набір компонентів кермового керування.  В нову лінійку входять запчастини для всіх видів транспорту: і для легкових автомобілей,  і для вантажних. 

Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка виконується на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер пропонуючий запчастини більше 75 брендів виробників та зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами нижче:
Кутипи запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
 
 
Поділитися
 
поделиться  поделиться  поделиться
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти