Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
3 січня 2018

Нове масло AISIN Premium для автоматичних коробок передач

 Юнік Трейд, офіційний постачальник автозпачастин в Україна, оголошує про розширення продуктової лінійки новою трансмісійною олією для автоматичних коробок передач від японського виробника, компанії AISIN


Використовуючи весь свій досвід, світовий виробник № 1 трансмісій Aisin, розробила новий асортимент АТ рідин, що максимізують довготривалість та ефективність транспортних систем АТ.  Новий асортимент AISIN Premium AT Fluids був створений для задоволення потреб європейського ринку. Лінійка AISIN Premium містить окреме рішення для кожного типу АТ.

AISIN Premium ATF 6
- Синтетична, довговічна, багатоцільова АТ рідина.
- Підходить для більш старих та для сучасних, з електричним керуванням автоматичних коробок передач, що містять 3,4,5 чи 6 передаточних чисел.
- Рекомендується для більше ніж 5000 моделей автомобілів, включаючи Toyota, Lexus, Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Mini, Nissan, Opel, Porsche, VW, Volvo.

AISIN premium ATF 6+ FE
- Економічна синтетична ATF.
- Підходить для більш пізніших АТ з 7,8,9 чи навіть 10 передаточними числами, що потребують понижчену в'язкість ATF
- Рекомендується для більше 1000 моделей автомобілів та моделей, включаючи Toyota, Lexus, Ford, Honda, Hyundai / Kia, Maz.

Premium CVTF AISIN
- Синтетична багатоцільова CVT-рідина;
- Підходить для більшості CVT з товкачем та ціпком.
- Рекомендується для японських та європейських автовиробників.

Останнім часом потреби в високоякісній олії для автоматичних коробок передач виросла.  OEM-виробники розглядають AT-рідини як критичну частину системи АТ. Спеціалісти після продажного обслуговування висувають важливість захисту автомобільних АТ на провідні позиції. Автоперевізники спостерігають, що використання неякісної трансмісійної олії призводить до підвищення вартості автомобільних перевезень.

Нова лінійка ATF AISIN Premium  відповідає технічним характеристикам OEM  та забезпечує довготривалу та стабільну роботу автомобіля.

Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка виконується на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер пропонуючий запчастини більше 75 брендів виробників та зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами нижче:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти