Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
25 грудня 2017

Юнік Трейд вітає з новорічними святами

Юнік Трейд від щирого серця вітає постачальників автозапчастин, клієнтів - гуртовиків, СТО та інших учасників ринку після продажного обслуговування автомобілей з новорічними та різдвяними святами.

Від всього нашого дружнього колективу зичимо сімейного щастя, нових сил для нових досягнень, успіху в професійній діяльності, справжніх друзів та надійних партнерів у добрих справах. А ми зі свого боку будемо намагатися давати якісний сервіс та сприяти розвитку Вашого бізнесу.

Хочемо завдячити наших партнерів – постачальників автозапчастин за співпрацю в минулому році. Дякуємо компаніям за інновації та розробки новинок висунутих на ринок в минулому році. Дякуємо за Ваші покращення спрямовані на безпечність водіння, на підвищення екологічності, на збільшення строку експлуатації запчастин.
Завдячуємо за організовані візити на свої підприємства для наших працівників та в Словенію, Німеччину, Італію та інших. Висловлюємо вдячність за організовані та проведені ефективні семінари.

Дякуємо нашим клієнтам, які допомагали робити наш сервіс краще, які давали зворотній зв'язок та чуйно спілкувались з нашими представниками. Дякуємо за участь в акціях та за перемоги в них. Дякуємо за те що Ви були з нами в цьому році!

Сьогодні Юнік Трейд – це офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка виконується на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер пропонуючий запчастини більше 80 брендів виробників та зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами нижче:
Кутипи запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти