Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
16 листопада 2017

Юнік Трейд відвідав завод постачальника автозапчастин Purflux

Працівники компанії Юнік Трейд відвідали виробничі конвеєри Purflux та відмітили високу технологічність та налагодженість робітничих процесів.


В рамках візиту, спеціалісти Юнік Трейд, що відповідають за продаж автозапчастин гуртом, відвідали завод  Sogefi в Словенії. Нагадаємо, що в групу Sogefi  входять такі бренди як: Purflux, FRAM®, CoopersFiaam і Sogefi Pro. 
PURFLUX виробляє більше ніж 8 мільйонів найменувань фільтрувальних матеріалів: масляні фільтри, паливні фільтри, повітряні фільтри, салонні фільтри.

Працівники Юнік Трейд поділились своїми враженнями, залишив невеликі відгуки про подорож.

Відгук 1:
Завод нараховує близько 400 осіб. Із них 70 осіб працює в офісі, останні працюють на виробництві. Присутній контроль якості. 
Країна невелика, дуже охайна,з збереженню стародавньою архітектурою. Словенці шанують свою історію, успішно бережуть все, що може нести якусь інформацію: пам'ятники, мости, стародавні магазинчики і навіть ринок. Все знаходиться в доглянутому стані, що дозволяє зберегти на багато років цю красоту. Альпи та природа вражають.

Відгук 2:
В цілому подорож ДУЖЕ сподобалась,  мальовнича країна. Завод невеликий по своїм розмірам, з високим КПД та ідеально налагодженою роботою!

Відгук 3:
Завод SOGEFI  вразив своєю компактністю, але й одночасно технологічністю, при чому не стільки самими механізмами й обладнанням, скільки налагодженим до дрібничок робітничими процесами (впровадження принципів  KAIZEN — японська філософія чи практика, яка фокусується на безперервному покращенні процесів виробництва, розробки допоміжних бізнес-процесів та управління, а також всіх аспектів життя).
Не дивлячись на дощову, мокру погоду — нас чекав теплий прийом. Любляна (столиця Словенії) нас вразила своєю акуратністю, чистотою, дбайливим відношенням до історичної та культурної спадщини. Вузькі вулиці гармонійно співпрацює з широкими площами та урбаністичними бізнес-центрами.
Словенська кухня вражає — це поєднання італійської, австрійської, балканської та це окрема тема сповіді (за 3 дні ми стали гурманами).
Мовного бар'єру в спілкуванні практично не було. Сама словенська мова дуже близька до української, хоча деякі слова звучать трохи неоднозначно (значення слів “позор”, “ковбасарня”, “приходи”, “хвала”  та інші - пошукайте в словниках:)). Ще вразило практично 100% знання англійської мови на високому рівні.
Всіх дуже вразили Альпи! Надзвичайна красота озера Блед та однойменного острова та замку — просто вражає!!! Час проведений в Словенії підштовхує до бажання повернутися в цей чудовий край, а монети вкинуті в річку Любляницю дають нам надію, що ми обов'язково туди повернемося.  

Від колективу компанії Юнік Трейд виражаємо щиру вдячність представникам та всій команді Purflux за теплу та привітну зустріч в Словенії!!!

Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка поширюється на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер продає запчастини більше 75 брендів виробників та надає зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти