Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
8 листопада 2017

Новинка! Механізм обертання клапанів Rotocap® від Federal-Mogul

запчастини оптом, механізм обертання клапанівЮнік Трейд, офіційний постачальник автозапчастин в Україні, оголошує про вихід нового механізму обертання клапанів від Federal-Mogul Powertrain.

Механізм обертання клапанів Rotocap®  - це новинка доступна для легкових автомобілей з чотирма клапанами в циліндрі. Раніше такий механізм використовувався лише на вантажних автомобілях.

Опис механізму обертання клапанів
Конструкція механізму вельми мініатюрна, його зовнішній діаметр 20-25 мм. Це дозволяє встановлювати Rotocap®  в клапанні механізми двигунів. Новий механізм особливо корисний для двигунів зі зниженим використанням мастила, що працюють на альтернативних видах палива, а саме на зрідженому вуглеводневому газі, стиснутому природному газі або етанолі.

Покращення автозапчастин
В новому механізмі Rotocap® оптимізовано керуванні обертанням клапана. Це дає компенсацію виникаючих проблем при зменшенні системи змазки клапанного механізму та зниження частоти обертання двигуна.
В новому Rotocap® не контрольоване обертання замінено кутовим пересуванням, що відбувається лише при відкриванні клапану. Раніше неконтрольоване обертання переносилось на клапан під час його відкриття та закриття, при резонансах клапанної пружини. Тепер клапан не обертається після закриття, що зменшує абразивний знос сідла.

Новинка була представлена компанією Federal-Mogul Powertrain, виробником автозапчастин, на Міжнародному автосалоні у Франкфурті, де також були представлені інші інновації постачальника: клапани, розрізні замки тарілки пружинних клапанів, механізми обертання клапана.

Юнік Трейд – офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні. В продуктовому портфелі компанії близько 60 тисяч товарів. Доставка поширюється на всі регіони країни. Юнік Трейд — надійний партнер продає запчастини більше 75 брендів виробників та надає зручний електронний каталог запчастин.

Зверніться до нас за телефонами:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти