Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
1 листопада 2021

«Юнік Трейд» підтримав міжнародну екологічну акцію проєкту Greening of the Planet «Висадження дерев 1 мільйоном людей за 1 добу»

 

29 та 30 жовтня 2021 року організатори та учасники проєкту Greening of the Planet («Озеленення Планети») реалізували акцію «Висадження дерев 1 мільйоном людей за 1 добу», партнером якої виступила компанія «Юнік Трейд». Результати акції перевершили очікування – за офіційними даними загальна кількість учасників перевищила 1 млн та склала 1 313 338 чол. При цьому загальна кількість висаджених дерев склала 3 765 127! 

Протягом акції з висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу 30 жовтня 2021 у Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка НАН України топ-менеджер «Юнік Трейд» Сергій Сидорук разом із сотнями інших активістів взяли безпосередню участь в озелененні та посадили ялинки у спеціальній партнерській алеї. 

«Завдяки цій потужній ініціативі мільйони людей по всьому світу висаджують дерева для озеленення нашої рідної планети. Пишаюся, що ми також взяли участь у цій масштабній екологічній акції від Greening of the Planet та долучилися до проєкту з такою благородною метою. Кожна ялинка, яка сьогодні з'явилася на унікальній алеї ботанічного саду, стане маленьким внеском у покращення екології планети. Амбітна мета і потужна реалізація. Браво, організатори, партнери та учасники!», – відзначив CEO «Юнік Трейд» Сергій Сидорук.

Ініціював екологічну акцію благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міндовкілля, Держлісагентства та Міністерства закордонних справ України. Компанія «Юнік Трейд» є партнером глобального екологічного проєкту Greening of the Planet та бере активну участь у його заходах, починаючи з 2020 року. Ціллю проєкту Greening of the Planet є привернення увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми землі, а також – формування позитивного іміджу України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всій планеті. Місією проєкту на термін до 2023 року є відновлення екосистеми Землі, об’єднання людей планети у кількості 100 мільйонів і висадження 100 мільйонів дерев. Станом на листопад 2021 року у активностях проєкту Greening of the Planet взяли участь понад 3,5 млн чоловік із 138 країн світу.

На сьогодні компанія «Юнік Трейд» входить до ТОП-5 дистриб’юторів автозапчастин в Україні і представляє понад 100 брендів-виробників автокомпонентів. Компанія має власну систему доставки з автопарком більш ніж 120 автомобілів. «Юнік Трейд» входить до складу акціонерів найбільшого європейського союзу постачальників автозапчастин ATR International AG.

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти