Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
8 вересня 2021

Підбиваємо підсумки першого року діяльності благодійного проєкту «Рятуючи дитячі серця»!

Шановні партнери «Юнік Трейд», соціальний проєкт нашої компанії «Рятуючи дитячі серця» було започатковано 1 рік тому. Підбиваючи підсумки цього першого року, ми з радістю усвідомлюємо, що разом здатні на справжні дива. Адже завдяки нашим спільним зусиллям за цей період діяльності проєкту було зібрано понад 500 тис грн коштів на імпланти-оклюдери та врятовано 6 дітей!

Нагадуємо, що в рамках проєкту компанія «Юнік Трейд» виділяє кошти від щомісячного обороту для закупівлі імплантів-оклюдерів. Працівники компанії також долучаються до порятунку дитячих сердець, здійснюючи добровільні благодійні внески.

Завдяки проєкту «Рятуючи дитячі серця» діти з вродженими вадами серця мають надію на здорове серце та щасливе дитинство.

Проєкт активний, ми набираємо обертів та продовжуємо допомагати дітям із вродженими вадами серця. Ви знаєте, що чим більшою є сума замовлень від вас, які ми оброблюємо щомісяця, тим більше в нас можливостей для допомоги. Тож запрошуємо вас продовжити сприяти проєкту та своїми замовленнями допомогти ще не одній дитині отримати здорове серце!

Знайте, кожне ваше замовлення сприяє порятунку серця дитини.

Дякуємо вам за залученість до цієї доброї справи. Рятуймо дитячі серця разом! 

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти