Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
20 грудня 2018

Національний дистриб'ютор автозапчастин та автомасел Юнік Трейд нагородив кращі СТО в Україні

 17 грудня в Києві пройшов фінал конкурсу «Автоексперт. Краща СТО ». У фінал конкурсу в цьому році вийшла рекордна кількість станцій технічного обслуговування автомобілів.

Згідно з результатами голосування до фіналу конкурсу в 17-ти номінаціях вийшли 46 станцій техобслуговування.
За даними організатора акції, порталу «Автобазар» в 2018 році в конкурсі взяли участь 664 СТО з 39 міст України. У голосуванні за кращий СТО на сайті організатора взяли участь більше 36 000 користувачів.

Переможці конкурсу були визначені експертним журі конкурсу після відвідування СТО-фіналістів.

Компанія Юнік Трейд, один з найбільших дистриб'юторів і постачальників автозапчастин та автомасел на території України нагородив подарунками переможців та фіналістів в номінаціях: «Краща універсальна СТО», «Краща спеціалізована СТО».

«Конкурс найкраща СТО року показала, що в нашій країні є велика кількість хороших СТО, які надають якісний сервіс для клієнтів і дорожать своєю репутацією. Сервісні центри по ремонту автомобілів грають ключову роль в рівні безпеки на дорогах для всіх учасників дорожнього руху. Наша компанія із задоволенням нагородила переможців і фіналістів цього конкурсу, так як надання виключно якісних послуг і автокомпонентів від світових виробників, є ключовим принципом роботи компанії Юнік Трейд.

На окрему увагу заслуговує дискусія «Інноваційні рішення для СТО». Нам, як національному дистриб'ютору автозапчастин, було дуже цікаво почути, які інновації пропонують для поліпшення якості і швидкості обслуговування клієнтів, підвищення рівня сервісу надання послуг. Зі свого боку, ми запропонували якісно нові рішення, щодо взаємодії між дистриб'ютором і сервісною станцією. А також проанонсували нові інструменти, які стартують вже з нового року в нашій компанії.»- заявив Ігор Сидоренко, начальник відділу маркетингу, компанії Юнік Трейд.
 

 
 
Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та автомасел, який забезпечує максимально зручні і вигідні умови поставки автокомпонентів для європейського, азіатського і вітчизняного автопарку. Є учасником міжнародного закупівельного союзу ATR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
Купити запчастини оптом в Харкові +38 (057) 341-59-59
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти