Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
16 липня 2019

DAYCO ОТРИМАВ НАГОРОДУ ЗА ЯКІСТЬ ВІД PACCAR


Лідер в області досліджень, проектування, виробництва і поставок розподільних і допоміжних ременів Dayco, отримав нагороду за високий рівень якості своєї продукції.


Американський концерн PACCAR- глобальний технологічний лідер в області виробництва легких, середніх і важких вантажних автомобілів, високо оцінив виробництво автокомпонентів компанії Dayco.

«Крім виробництва вантажних автомобілів, під брендами DAF, Kenworth і Peterbilt, PACCAR займається розробкою дизельних двигунів і продажем запасних частин для вантажівок. Отримати визнання від PACCAR за високу якість продукції, яку ми створюємо - велика честь для всієї команди Dayco », - прокоментував нагородуменеджер по роботі з ключовими клієнтами DaycoGlobal - Мартін Йоханссон.

Вся продукція Dayco відповідає найвищим стандартам якості. Тому крім «Сертифікату якості 2018», компанію було внесено в список постачальників «10 PMM SupplierQuality», на офіційному сайті PACCAR. Що є підтвердженням того, що продукція Dayco відповідає високим вимогам концерну.

«Вручення сертифікату якості говорить про те, що у формування репутації PACCAR як виробника вантажівок найвищого класу, в певній мірі роблять свій внесок і постачальники, такі як Dayco, яким вдається відповідати суворим вимогам концерну. Ми відчуваємо гордість за це досягнення, яке свідчить про чудові технічні показники нашої продукції», - додав Йоханссон.

В національного постачальника автомобільних запасних частин Юнік Трейд можна придбати офіційну продукцію компанії Dayco: ремені ГРМ та ремені поліклинові.

Ознайомитись з асортиментом можна на сайті order.utr.ua або звернувшись за телефонами нижче:

купити запчастини оптом в Києві +38 (044) 237-71-07

купити запчастини оптом в Одесі +38 (048) 752-87-80

купити запчастини оптом в Запоріжжі +38 (061) 239-52-90

купити запчастини оптом в Миколаєві +38 (0512) 50-10-09

купити запчастини оптом в Херсоні +38 (0552) 31-62-21

купити запчастини оптом в Харкові +38 (057) 341-59-59

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти