Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
21 лютого 2018

Federal-Mogul Powertrain придбала компанію Controlled Power Technologies

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор та постачальник автозапчастин в Україні анонсує нову компанію Controlled Power Technologies в концерні Federal-Mogul. Ця угода дозволить Federal-Mogul Powertrain посилити свої позиції у розробці еклектичних систем запчастин та перспективних силових агрегатів.


Британська компанія Controlled Power Technologies Ltd (CPT) займається розробками “чистих” технологій. Основна спеціалізація компанії — це розробка двигунів-генераторів з робочим напруженням 12 та 48 вольт для автомобілей з системою “старт/стоп”, гібридних агрегатів  «mild hybrid», систем електрифікації з приводом від відпрацьованих газів, електричних компресорів для надування двигунів внутрішнього згорання, електричних компресорів паливних елементів та інших аналогічних автозапчастин.
Завдяки придбанню CPT, компанія  Federal-Mogul Powertrain зможе розширити свої позиції в сфері виробництва запчастин та агрегатів для електричних та гібридних автомобілей. На ринку продукція нового підрозділу буде випускатися під маркою Federal-Mogul Controlled Power Ltd.
 
Юнік Трейд є офіційним постачальником запчастин Federal-Mogul Motorparts в Україні та вітає будь-які інвестиції в екологічність транспортних засобів, в дбання про навколишнє середовище. В особі  Federal-Mogul весь ринок після продажного обслуговування автомобілей отримує авторитетного світового постачальника автозапчастин, що рухається одночасно з світовими тенденціями розвитку автомобілебудування. Дане придбання компанії підтверджує лідерство та інтонаційність виробників запчастин Federal-Mogul.
 
Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти