Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
9 лютого 2018

Розроблений новий 48-вольтовий гібридний акумулятор для електромобілей

Юнік Трейд, як офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україна, інформує про розробку компанією Bosch нового 48-вольтового акумулятора, призначеного для електромобілів. Ці інноваційні акумулятори розраховані для інтеграції ринку в нові моделі автомобілів.


Технічні особливості акумуляторів
Корпус вироблений з пластика, що виключає необхідність активного охолодження корпусу. Корпус з пластику — це виклик, оскільки літій-іонні елементи розширюються при зарядці акумулятора на протязі всього часу експлуатації. Тому корпус повинен забезпечувати стійкість при значних навантаженнях. Для того щоб корпус з пластика витримав, розробники нових акумуляторів встановили в ньому соти так, що зарядка не викликає значного тиску на корпус. Крім цього, ці компактні літій-іонні соти зменшують об'єм викидів CO2  в атмосферу

48-вольтовоі гибриди економлять паливо
Завдяки використанню системи рекуперації енергії (Boost Recuperation System) акумулятори можуть значно знизити використання палива. Звичайний автомобіль використовує енергію при  гальмуванні, а система рекуперації переробляє енергію гальмування в електричну та зберігає її в акумуляторі. Це дає можливість накопичувати енергію в акумуляторі та використовувати її пізніше при прискоренні (при еклектичному прискоренні). В результаті цього паливо заощаджується.

Масове виробництво 48-вольтового акумулятора Bosch
Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор Bosch та постачальник автозапчастин в Україна, оголошує, що початок масового виробництва  даних акумуляторів планується на кінець 2018 року. Нові   менш затратні  48-вольтовоі акумулятори зроблять гібридну систему більш доступною для широкого ринку та допоможуть авто виробникам значно зменшити шкідливі викиди.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
 
поделиться    поделиться    поделиться
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти