Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
10 серпня 2017

Нове обладнання від Bosch для оцінки стану протектора шин 

Юнік Трейд, постачальник, що продає запчастини гуртом, оголошує про нове обладнання від  Bosch, яке дозволяє СТО запропонувати кліентам більш точну інформацию, автоматизувати звіти та сервісну історію аналізів протекторів.

Нове обладнання пропонується в двох варіантах:  ТТМ 2104  та TTM 2204. 
ТТМ 2104 пропонується для використання на полу, та для кріплення на будь-якій поверхні системою болтів. Висота моделі складає 80 см, що дозволяє заміряти протектор будю-якого розміру.  TTM 2204 пропронується для більш глибокого монтажу, врівень з поверхнею. Тут висота модуля складає 50 см, в комплект входять 2 додаткові пандуми для заїзду.

В обладнанні для заміру використовуються HD-камери та кольорове кадрування, завдяки чому точність вимірювання стає максимальною. Обладнання стійке до пилу, до вібрації, до температурих перепадів, по перепадів вологості. На результат вимірювання не впливають ні забруднення протектору, ні освітлення приміщення, ні маркировка шин.

Компанія Юнік Трейд займає позиції  лідера на ринку запчастин України. Юнік Трейд, як постачальник автозапчастин гуртом, пропонує широкий вибір продукції для різних марок автомобілей. Закупити запчастини гуртом та ознайомитись з повним асортиментом продукції можна в електронному каталозі запчастин. 

Більше інформації:
Багатоканальний номер 7577 (усі дзвінки з мобільного безкоштовні)
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти