Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
22 вересня 2021

«Юнік Трейд» став партнером дитячо-юнацької спортивної школи з хокею «Сокіл-Київ»

 

21 вересня 2021 відбулась урочиста церемонія з передачі до ДЮСШ «Сокіл-Київ» нової спортивної форми, придбаної за кошти компанії «Юнік Трейд». Відтепер компанія стала партнером найстарішої з існуючих та найвідомішої хокейної спортивної школи України.

«Ми продовжуємо співпрацю з підтримки дитячого спорту і виводимо її на новий рівень, бо хочемо посилити свій внесок у покращення здоров’я українців. В цьому ми бачимо нашу місію, як соціально відповідального бізнесу, який вже 27 років успішно працює в Україні та збирається й надалі розвиватись разом з країною та її новими поколіннями. Сьогодні ми зробили новий крок для підтримки хокейної дитячої школи «Сокіл-Київ». Хокей – це спортивна гра, де, як і у бізнесі, цінуються робота в команді, швидкість, результативність та гра за правилами. Такі цінності сповідує і «Юнік Трейд», тож вибір партнера для нашої підтримки є не випадковим», – прокоментував засновник та CEO «Юнік Трейд» Сергій Сидорук.

Для «Юнік Трейд» це вже не перший проєкт, спрямований на допомогу дітям. Починаючи з 2020 року успішно діє соціальний проєкт «Юнік Трейд» «Рятуючи дитячі серця», метою якого є порятунок дітей з вадами серця.

На сьогодні компанія «Юнік Трейд» входить до ТОП-5 дистриб’юторів автозапчастин в Україні і представляє понад 100 брендів-виробників автокомпонентів. Компанія має власну систему доставки з автопарком більш ніж 120 автомобілів. «Юнік Трейд» входить до складу акціонерів найбільшого європейського союзу постачальників автозапчастин ATR International AG.

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти