Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
26 січня 2018

Нові гальмівні диски iDisc зменшують викиди твердих часток у довкілля

гальмівні диски Bosch
 
Новий розроблений продукт iDisc версії 2.0 дозволяє зменшити зношеність гальм та покращити експлуатаційну безпеку. Унікальність інноваційної розробки гальмівних дисків  iDisc полягає в карбідо-вольфравому покритті, що сьогодні можна виробляти лише на заводі  Buderus Guss.
 
Нові диски iDisc версії 2.0 відрізняються способом підготовки фрикційної поверхні перед нанесенням карбідо-вольфрамового покриття: необхідна механічна, температурна і гальванічна обробка. Процес обробки ретельно розроблявся і тестувався фахівцями Buderus Guss та Bosch.
 
Ціна нових гальмівних дисків в три рази дорожче звичайних чавунних гальмівних дисків та в три рази дешевше керамічних гальмівних дисків. В процесі збільшення обсягів виробництва планується зниження ціни на гальмівні диски  iDisc, максимально наближуючи її до ціни за звичайні чавунні диски. Такий ціновий підхід компанії допоможе максимально забезпечити екологічність транспорту та навколишнього середовища.

Сьогодні компанія Юнік Трейд це офіційний постачальник автозапчастин гуртом в Україні концерну Robert Bosch. В рамках співпраці дистриб'ютор Юник Трейд реалізує оптом автозапчастини торгової марки Bosch, підтримує гарантійну політику бренду, транслює навчальні технічні програми, сповіщає ринок про нові поставки автозапчастин та інноваційні розробки бренду.

Зверніться до Юнік Трейд за телефонами:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
поделиться  поделиться  поделиться
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти