Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
2 листопада 2018

Нове надходження продукції бренду Mahle на склади компанії Юнік Трейд

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор і постачальник автозапчастин та автомасел на території України, оголошує про розширення асортименту фільтрів бренду Mahle.
 
mahleБренд Mahle пропонує повний асортимент усіх видів фільтрів для легкових автомобілів. Компанія тісно співпрацює більш ніж з 140 світовими виробниками автомобілів і двигунів.

Асортимент фільтрів бренду включає в себе кілька десятків тисяч фільтруючих елементів - майже для кожного легкового автомобіля. Основна маса всіх фільтрів Mahle виробляється на сучасному заводі, який розташований у Австрії, також продукція виробляється на заводах в Німеччині, Франції, Великобританії, Італії, Індії, Ірландії, Ізраїлі, Японії, Південній Кореї і Південній Африці. Фільтруючі елементи, які випускаються на заводах, проходять жорсткий контроль якості на всіх етапах виробництва, що виключає можливість виготовлення неякісної продукції.

Повітряні фільтри Mahle

Повітряні фільтри TM Mahle затримують до 99,98% часток пилу, сажі та продуктів зносу шин. Тонкі фільтри фільтрують практично всі частинки розміром більше 3 мкм. Це дозволяє повітряним фільтрам Mahle запобігати передчасного зносу клапанів, поверхонь циліндрів, поршневих кілець, підшипників та інших механізмів двигуна. Важливою умовою бездоганної роботи фільтрів є їх своєчасна заміна відповідно до рекомендацій автовиробника.

Фільтри салону Mahle

Повітряні фільтри салону Mahle забезпечують очистку повітря, що поступає в салон автомобіля, створюючи комфортну атмосферу для водія і пасажирів. Вони зменшують кількість пилу на панелі приладів і в салоні, а також запобігають запотіванню вікон. Крім того, повітряні фільтри салону знижують навантаження на вентилятори і захищають системи опалення та кондиціонування повітря від забруднення.

Паливні фільтри Mahle

Паливні фільтри Mahle відмінно очищають паливо від сторонніх часток. У виробництві паливних фільтрів використовуються високоефективні фільтруючі середовища, завдяки чому, паливна система надійно захищена від забруднення. Стабільне забезпечення системи паливом відбувається завдяки регулюванню тиску і відведення надлишкової кількості від паливного насоса в бак. Це забезпечує надійну роботу двигуна і гарантує економічну експлуатацію автомобіля.

Масляні фільтри Mahle

Масляні фільтри Mahle - забезпечують справну роботу всіх механізмів, створюють відмінний захист двигуна.
Компанія випускає масляні фільтри як для бензинових, так і для дизельних двигунів легкових автомобілів.

На складах національного дистриб'ютора Юнік Трейд вже доступні нові фільтри Mahle.

Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та автомасел, який забезпечує максимально зручні і вигідні умови поставки автокомпонентів для європейського, азіатського і вітчизняного автопарку. Є учасником міжнародного закупівельного союзу ATR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
Купити запчастини оптом в Харкові +38 (057) 341-59-59

 

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти