Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
13 липня 2018

Юнік Трейд розширив асортимент новими продуктами бренду Nissens

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор і постачальник автозапчастин на території України, оголошує про розширення асортименту бренду Nissens, що спеціалізуються на термічних системах автомобіля.

Компанія Nissens - провідний виробник основних компонентів теплових систем з 95-річним досвідом технологічних розробок, пропонує комплексний асортимент продукції, що охоплює до 97% моделей легкових, комерційних і вантажних автомобілів.
Nissens є експертом в галузі дослідження і розробки компонентів кліматичних та охолоджуючих систем.

На складах національного дистриб'ютора автозапчастин Юник Трейд, вже доступні нові продукти Nissens:

Радіатори - теплообмінники необхідні для регуляції двигуна. Основними перевагами радіаторів Nissens є: легка конструкція з алюмінієвих серцевин і пластмасових бачків; відстань між трубками 5 мм, що дозволяє поліпшити охолоджуючі властивості; конструкція радіатора складається з паяних алюмінієвих елементів без ущільнювачів та пластикових частин.

Радіатор кондиціонера (конденсор), використовується для зміни стану холодоагенту. Головними перевагами конденсорів Nissens є: довговічна конструкція, правильні форми і розміри, а також простота установки.
Вентилятор здійснює допомогу роботі радіатора. Основні переваги автозапчастини: високі показники довговічності; плавна робота електромотора; простота установки.

Интеркулер служить механізмом охолодження наддувочного повітря. Дані запчастини виробника Nissens мають відмінну охолоджуючу здатність і високу механічну і термічну стійкість.

Осушувач.Виробник запчастин пропонує широкий асортимент фільтрів-осушувачів для більшості найбільш популярних моделей легкових, комерційних і вантажних автомобілів.

Компанія Юнік Трейд пропонує своїм клієнтам високоякісні запчастини Nissens за доступними цінами.

Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та авто олій, забезпечує максимально зручні та вигідні умови постачання продукції більше ніж 80 світових брендів. Є учасником міжнародного закупівельного союзу АTR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти