Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
30 травня 2018

Юнік Трейд розширює свій асортимент новими продуктами бренду Febi

 Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор та постачальник автозапчастин на території України, оголошує про збільшення свого продуктового портфелю новими продуктами Febi


Асортимент розширився наступними артикулами виробника:
26712 Мастило для інжекторів та свічок накалювання
26711 Мастило для гальмівних колодок і напрямних супорта
02597 Мастило для шарнірів рівних кутових швидкостей



Спеціальне мастило для інжекторів і свічок розжарювання

Спеціальна паста для запобігання корозії між інжекторами, свічками розжарювання і головкою блоку циліндрів. Висока термостійкість дозволяє використовувати у складних умовах. Рекомендується для будь-яких інжекторів Common Rail та свічок розжарювання. Володіє стійкістю до більшості кислот і лугів.

Мастило для гальмівних колодок

Це біла яка не містить металу керамічна паста Anti-Seize. Використовуйте цей продукт для запобігання шумоутворення в дискових гальмівних механізмах.
Так як не містить металу, то підходить для всіх супортів дискового гальмівного механізму з алюмінію і чавуну. Стійка до гарячої та холодної води, а також до більшості кислот і лугів. Дане мастило можна застосовувати в температурному діапазоні від -30°С до + 1400°С. Ідеально підходить для демонтажу та захисту від корозії різьби, болтів, штифтів та інших деталей, що піддаються екстремальним температурним впливам.

Мастило для шарнірів рівних кутових швидкостей
Високоякісне мастило з хорошими властивостями навіть при екстремальних умовах роботи. Містить дуже стійкий літієвий 12-гліколевий загущувач і присадку на основі дисульфіду молібдену MoS2 для поліпшення сприйняття тиску, захисту від корозії і адгезійної здатності.
Це ідеальне рішення у випадку з парами тертя з низькою швидкістю ковзання і високим тиском. Мастило володіє універсальністю застосування: підходить для змащення шарнірів, карданів, підшипників ковзання, сідельно-зчіпних пристроїв і центральних шийок вала.

Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та авто олій, забезпечує максимально зручні та вигідні умови постачання продукції більше ніж 80 світових брендів. Є учасником міжнародного закупівельного союзу АTR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти