Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
29 травня 2018

Юнік Трейд оголошує про розробку нових повітряних фільтрів MANN-FILTER Flexline

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор та постачальник автозапчастин на території України, оголошує про нову розробку MANN-FILTER - повітряний фільтр Flexline з гнучкими зовнішніми контурами.

Тенденція останніх розробок автомобілебудівника — це зменшення ваги та об'єму агрегатів та запчастин. Компанія  MANN+HUMMEL — провідний світовий експерт в області фільтрації — розробила нові повітряні фільтри з гнучкими зовнішніми контурами, що дозволяють ще ефективніше використовувати монтажний простір. Крім цього, гнучкі зовнішні контури дозволяють збільшити площу фільтрації, що збільшує якість рівня поглинання пилу. 

«Контури повітряного фільтру  Flexline ми виробляємо за допомогою високотехнологічного лазерного обладнання. Це дозволяє придати фільтру майже будь-яку форму, що було неможливо при використанні звичайного методу. Завдяки цієї лазерної технології ми встановлюємо нові стандарти в виробництві фільтрів”, - говорить  Даніель Шмід, спеціаліст відділу розробок фільтрувальних елементів  сектору Automotive Aftermarket компанії MANN+HUMMEL.

Основні переваги нових повітряних фільтрів Flexline MANN+HUMMEL:
  • збільшенна на 11% площа фільтра
  • підвищений на 22% рівень поглинання пилу
  • зниження на 16%  витрат тиску
  • більш пласкі, ніж стандартні, тому можуть використовуватися в монтажних просторах малої висоти.
На ринку запчастин вже є фільтри MANN FILTER  A і B. Для моделей з бензиновим двигуном пропонується повітряний фільтр  C 26 017, а для дизельного двигуна — фільтр C 30 030. 

Mercedes-Benz є першим виробником автомобілей, який використовує це інноваційне рішення в серійному виробництві на своїй модульній переднє-приводній платформі 
 MFA2 (Modulare Front Architecture). Скоро повітряний фільтр буде використовуватися практично на всіх чотирьох циліндрових бензинових та дизельних двигунах класу А та В, а також на їх похідних.

Надалі  MANN+HUMMEL планує використання елементів з гнучким контуром на автомобілях різних автовиробників. Відносно технології виробництва та конструкції повітряних фільтрів Flexline компанія MANN+HUMMEL подала  декілька патентів в Німецьке відомство по патентам та товарним знакам, а також у відповідні організації інших країн.

MANN+HUMMEL є провідним світовим експертом в області фільтрації. Ця група компаній, штаб-квартира якої знаходиться в м. Людвигсбург, розробляє рішення для автомобілей та виробничих об'єктів, а також для салонної чистки повітря та раціонального використання води. В 2017 році вона нараховувала більше 20000 працівників у більше ніж 80 філіалах по всьому світу, а її оборот складає близько 3,9 мільярдів євро (попередні данні). Асортимент продукції включає, в вчасності, системи фільтрації повітря та рідини, пневматичні системи, технічні пластикові деталі, фільтрувальні матеріали, а також салонні, промислові та мембранні фільтри. 

Юнік Трейд, національний дистриб'ютор автозапчастин та авто олій, забезпечує максимально зручні та вигідні умови постачання продукції більше ніж 80 світових брендів. Є учасником міжнародного закупівельного союзу АTR.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти