Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
12 березня 2018

REMSA – новий бренд в продуктовому портфелі Юнік Трейд

Юнік Трейд, офіційний постачальник автозапчастин, оголошує про розширення свого продуктового портфелю запчастинами нового бренду  REMSA.


Історія  Remsa. Компанія REMSA  заснована в Іспанії у 1970 році та займає провідні позиції в світі. Сьогодні  REMSA має 10 виробничих заводів по всьому світу. Філіали та представництва компанії розміщені в Іспанії, Мексиці, Англії, Америці.

Продуктова спеціалізація Remsa  пов'язана з гальмівною системою авто: гальмівні колодки, гальмівні диски та барабани, гальмівні накладки та шланги, гальмівні рідини та інше.

Весь асортимент гальмівних колодок, накладок та дисків  REMSA призначений для різних транспортних засобів та є кінцевим результатом безперервної програми досліджень та розробок автозапчастин, що проводиться спеціалістами по гальмуванню автомобілів, підкріплені випробуваним обладнанням.

Флагманский продукт Remsa -  це гальмівні колодки. Для забезпечення високої якості дискових та барабанних колодок  на заводах Remsa був впроваджений новий виробничий процес під кодовою назвою HPT (обробка під високим тиском). Тепер подушки випалені на електронагрівальному сталевому столі при температурі 650ºC та пришвидшеному обміну теплом, використовуючи зусилля пресування на 10.000 N на гальмівну колодку, тим самим забезпечуючи рівномірне затвердження всієї поверхні колодки. Цей процес забезпечує ефективну роботу гальма при установці в якості типового O.E.M. для праці в найскладніших умовах.

Виробництво Remsa є здоровим для навколишнього середовища. Запчастини Remsa унікальні з  екологічної точки зору, оскільки не містить тяжких металів (свинець, мідь, сурма), що руйнівно впливають на здоров'я людей та навколишнє середовище.

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор більше ніж 80 брендів та постачальник автозапчастин на території України, пропонує своїм клієнтам широкий асортимент запчастин, авто олій та авто хімії.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти