Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
9 жовтня 2017

"Шукач деталей" partsfinder від bilstein group: Найбільш сучасна пошукова система на незалежному ринку автозапчастин вже онлайн!

Незалежно від того, чи ви механік автосервісу або водій автомобіля, якщо у вас виникає потреба в запасних деталях для автомобіля, зазвичай ви шукаєте їх в Інтернеті. Однак, на відміну від одягу або мобільного телефону, знайти потрібну вам деталь в Інтернеті не завжди буває легко та просто. Не знаючи точного номеру запчастини, пошук може тривати дуже довго, а результат не завжди буде той, на який ви очікували.

bilstein group вирішила покласти край цьому вічному пошуку – завдяки partsfinder (https://partsfinder.bilsteingroup.com/) пошук запчастин онлайн ще ніколи не був таким легким. Нова пошукова система, яка працює с 01 червня 2017 року, забезпечує прямий доступ до більш ніж 45,000 товарних позицій від bilstein group – від датчиків ABS до болтів головки блоку циліндрів. Рartsfinder надає коректні результати пошуку на основі лише декількох ключових слів. Наприклад, введений пошуковий запит "Golf 2009 brake disc 256mm front axle" (Golf 2009 гальмівний диск 256 мм передня вісь) вже є достатнім для того, щоб система знайшла потрібну деталь. Базуючись на даних про рік виробництва, пошукова система безпомилково визначає, що єдиний автомобіль, який можна розглядати в якості результатів пошуку, це VW Golf 4. На основі інших введених даних запиту, результати можуть бути досить звужені.
 
Окрім цього, користувачі мають додаткові можливості для пошуку конкретної деталі, наприклад, за оригінальним ОЕ номером. І не має значення, який варіант пошуку буде обрано, результат завжди буде не далі, ніж за три кліки мишкою.  Більше того, багато деталей супроводжуються зображеннями 3600, функціональним описом, або інструкціями по встановленню та безпеки.
 
Завдяки partsfinder, bilstein group консолідувала повний перелік всіх запасних частин таких широко відомих торгових марок febi, SWAG та Blue Print в єдиній системі. Пошукова система є безкоштовною, користуватись нею можливо без реєстрації. Зареєстровані користувачі також мають доступ до додаткових ексклюзивних функцій, наприклад, ви можете зберігати будь-які результати своїх пошуків, та передивлятися їх в будь-який момент.
 
bilstein group
Торгові марки febi, SWAG та Blue Print є частиною bilstein group. У 2016 році 1,750 співробітників компанії у більш ніж 170 країнах світу забезпечили продажі на рівні півмільярда євро. 
Посилання на сайт постачальника: www.bilsteingroup.com

 
Юнік Трейд, як  офіційний постачальник febi та Blue Print, пропонує широкий вибір запчастин для різних марок автомобілів. Закупити запчастини можна зареєструвавшись на сайті або звернувшись за телефонами нижче.
 
Більше інформації:
Офіс +38 (044) 237-71-07
Київський філіал +38  (044) 237-71-07
Одеський філіал +38  (048) 752-87-80
Запорізький філіал +38 (061) 239-52-90
Миколаївський філіал +38  (0512) 50-10-09
Херсонський філіал +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти