Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
28 вересня 2017

Зміна конструкції стопорних колець та осевих шарнірів від MOOG

Зміна конструкції стопорних колець та осєвих шарнірів від MOOG

Юнік Трейд, постачальник автозапчастин, оголошує про зміну конструкції осєвого шарніру та стопорних кілець на стійках стабілізаторів від MOOG. Завядки впроважденим змінам збільшено строк використання обох запчастин та збільшена надійність водіння.

Збільшений термін служби осєвого шарніру FI-AX-4971 MOOG

Причина зміни. Оригінальна конструкція шестиграного профілю осєвого шарніру мала нерівності в області фаски. Це могло б призвести до виникнення вірогідності виходу шарового пальця із гнізда при негативних умовах. Така ситуація могда б призвести до відказу рулевої системи.

Впровадженні зміни.
1. Інженери MOOG знайшли рішення, змінивши конструкцію з шестиграного на восьмиграний профіль. Це дозволило забеспечити рівномірність товщини матеріалу в області фаски.
2. Почали використовувати палець більшого діаметру зі збільшенням зусилля на випресовку для надійної експлуатації навіть при негативних умовах.

 

Металеві стопорні кільця пильників на всіх стійках стабілізатора MOOG

Причина зміни. Інженери компанії виявили проблему при використанні пластикових стопорних кілець пильників на всіх стійках стабілізаторів. З часом пластик утрачує еластичність та перестає забеспечувати потрібну герметичність шарнірного з'єднання. В результаті бруд та вода можуть потрапити всередину через пильник та знизити ефективність шарового кільця, що призведе до зносу та виходу з строю.

Впровадженні зміни. MOOG замінив всі верхні пластикові стопорні кільця пильників на металеві кільця для виключення потенційної проблеми порушення герметичності шарнірного з'єднання запчастини. Тепер високоякісні металеві стопорні кільця пильників забеспечують оптимальну герметичність на протязі більшого часу, що гарантує довгий строк експлуатації.


Юнік Трейд, як постачальник автозапчастин гуртом, пропонує широкий вибір продукції MOOG для різних марок автомобілей. Закупити запчастини можна зареєструвавшись на сайті або звернувшись за телефонами нижче.

Більше інформації:
Офіс +38 (044) 237-71-07
Київський філіал +38 (044) 237-71-07
Одеський філіал +38 (048) 752-87-80
Запоріжський філіал +38 (061) 239-52-90
Миколаївський філіал +38 (0512) 50-10-09
Херсонський філіал +38 (0552) 31-62-21

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти