Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
6 березня 2018

Бізнес зустріч департаменту продажів компанії Юнік Трейд

На початку березня компанія Юнік Трейд організувала ділову зустріч департаменту продажів, присвячену звітуванню і плануванню подальшого розвитку компанії.


Зустріч пройшла в новому офісі Юнік Трейд в місті Миколаєві. На захід приїхали співробітники департаменту продажів з усієї України, з усіх філій і представництв компанії.
В рамках даної події були підведені підсумки роботи за 2017 рік, виділені успішні рішення в продажах, презентовані плани і стратегії розвитку компанії на 2018 рік. Особливу увагу було направлено на системи технологічних впроваджень і досягнень, що спрощують роботу і підвищують ефективність компанії.
Формат заходу включав не тільки презентації окремих програм і проектів, але дозволив кожному співробітнику прийняти участь в діалогах і обговоренні процесів продажів і взаємодії з усіма ключовими підрозділами. Найбільш успішні, ефективні та прогресивні менеджери були відзначені грамотами та цінними подарунками.

З огляду на динаміку зростання ринку автозапчастин, розвиток інноваційних автоматизованих технологій і стратегічні плани Юник Трейд, компанія зацікавлена в проведенні регулярних зустрічей департаменту продажів. Це дозволить кожному співробітнику бути в курсі всіх подій, обмінятися досвідом і напрацюваннями, знайти загальні стратегічні рішення і просто провести час серед однодумців і позитивно налаштованих колег!

Юнік Трейд, офіційний дистриб'ютор більше ніж 80 брендів та постачальник автозапчастин на території України, пропонує своїм клієнтам широкий асортимент запчастин, авто олій та авто хімії.

Зверніться до нас за телефонами в Юнік Трейд:
Купити запчастини оптом в Києві +38  (044) 237-71-07
Купити запчастини оптом в Одесі +38  (048) 752-87-80
Купити запчастини оптом в Запоріжжі  +38 (061) 239-52-90
Купити запчастини оптом в Миколаєві +38  (0512) 50-10-09
Купити запчастини оптом в Херсоні +38  (0552) 31-62-21
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти