Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
23 серпня 2017

Юнік Трейд провів технічний семінар Schaeffler

технічний семінар автозапчастин19 серпня 2017 року, Юнік Трейд спільно з технічним спеціалістом Schaeffler Automotive Aftermarket в місті Херсоні провели навчальний сеиінар для своїх партнерів. 

Основні тем, розкриті в ході семінару: ременний привод, ремені ГРМ та допоміжних агрегатів; колені підшипники, модулі та приводні вали. 
Враховуючи розвиток сучасного автопрому та особливості автомобільного ринку України, вельми актуальним стає отримання якісного технічного матеріалу беспосередньо від виробника автозапчастин.

Технічний тренер компанії Schaeffler Automotive Aftermarket – Дмитро Будаловський, спеціаліст високого рівня та з великим досвідом а автомобільній сфері. Дмитро. Легко та на прикладах із власного досвіду розповів про всі особливості деталей ременого приводу INA  та колесних підшипників  FAG.

В процесі навчання, учасники отримали знання про технічні характеристики та конструкції натяжних та паразитних роліках, зубчатих та багатострумкових ременей, комплектах приводу допоміжних агрегатів, шкифів з муфтою вільного ходу, демпферових шкивах коленвала, ланцюгах, натяжних пристроїв, рейках, толкателях клапанів опорних та натискних елементах, рокерах, розподільних валів та фаз газорозподілення, колесних підшипників та ступіц колес, кутових шарнірах та пильниках, підшипниках з орбітальною формовкою плечевої зони та фронтальному шліцевому з'єднанні, ущільненні зниженного тертя  (LFT) та інтегрированих датчиках.

Відівідувачі навчились визначати причини пошкоджень, вивчили специфічні вімоги та особливості конкретиних моделей. Також було приділено увагу спеціальному технічному інструменту, яких полегшить процес установки деталей та вузлів.

Хочеться відмітити, що крім особистого спілкування з технічним спеціалістом  Schaeffler Automotive Aftermarket, у кожного клієнта є можливість абсолютно безкоштовно користуватись якісним інформаційним порталом Schaeffler RepExpert:
- розділ “Семінари” - містить публікаціх та навчальні відео по монтажу автозапчастин торгівельних марок  Luk, INA, FAG, Ruville.
- розділ “Каталог” - окрім пошуку автозапчастин всіх торгівельних марок, що входять в Schaeffler Group, кожен зареестрований користувач отримує бескоштовний доступ до постійно оновленой версії програми TecDoc.
Унікальна функція, доступна на сайті — це пошук запчастин по їх параметрам.
Також, сайт  Schaeffler RepExpert містить детальні інструкції по встановленню та монтажу, довідники з діагностикою пошкоджень та сервісні бюлетені по технічному обслуговуванню від INA, LuK, FAG і Ruville.

Семінар постачальників запчастин гуртом Юнік Трейд та  Schaeffler, зібрав більше 30 клієнтів. Кожен відвідувач крім технічних знань, отримав у подарунок кртку для діагностики підшипників, завдяки якій можно визначити стан автозапчастини.

Сердечно дякуємо всім учасникам семінару за активне живе спілкування та отримання знань!

Компанія Юнік Трейд займає позиції  лідера на ринку запчастин України. Юнік Трейд, як постачальник автозапчастин гуртом, пропонує широкий вибір продукції для різних марок автомобілей. Закупити запчастини гуртом та ознайомитись з повним асортиментом продукції можна в електронному каталозі запчастин.

Більше інформації:
Офіс +38 (044) 237-71-07
Київський філіал +38  (044) 237-71-07
Одеський філіал +38  (048) 752-87-80
Запорізький філіал +38 (061) 239-52-90
Миколаївський філіал +38  (0512) 50-10-09
Херсонський філіал +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти