Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
18 жовтня 2017

Огляд нових онлайн-каталогів від Bosch

Компанія Юнік Трейд, постачальник запчастин гуртом та партнер компанії Bosch в Україні пропонує своїм клієнтам огляд нових онлайн каталогів бренду. За останній час, Bosch інтенсивно розробляє нові онлайн каталоги, що можна встановлювати на мобільні пристрої. Тут ми розглянемо декілька останніх нововведень.

Новий онлайн-каталог щіток склоочисників від Bosch

Нещодавно Bosch  запустив новий онлайн-каталог щіток склоочисників. Даний електронний каталог запчастин також доступний у мобільному додатку для смартфонів та планшетів на Android, IOS та Windows Mobile.
Оновлений каталог розміщений на сайті  boschwiperblades.com. Мобільний додаток можна завантажити з  Play Market, Apple Store та Windows Store. Для виконання пошуку достатньо ввести марку, модель та рік випуску автомобіля. Система видасть рекомендовані  щітки склоочисників з уточненням поставки комплекту.
При завантаженні мобільного додатку працювати з каталогом можна без онлайн-підключення. Крім цього, електронний каталог буде регулярно оновлюватися та довантажувати актуальні бази продукції.

У каталозі розміщено повний модельний ряд склоочисників для автомобілів азіатських, європейських та американських брендів:
  • Twin – лінійка класичних каркасних склоочисників від Bosch
  • Eco – надійні щітки від Bosch в середньому ціновому сегменті.
  • Aerotwin  - найбільша лінійка виробника Bosch. Це безкаркасні щітки сегменту ультра-преміум. У склоочисниках Aerotwin застосовується полімерне покриття, замість традиційного, що містить графіт.  
  • Rear – щітки склоочисники для заднього скла

Онлайн каталог, при видачі результатів пошуку, видаватиме крім назви, комплектації, ціни, ще й “рейтинг” характеристик продукту. Також користувач зможе відправитись на відео інструкцію по встановленню знайденої щітки на автомобіль.

Додаток для підбору акумуляторів Bosch

Уже декілька років успішно працює додаток для підбору акумуляторів Bosch. Тепер він доступний для користувачів не лише iPhone, але й для смартфонів на Android. Завантажити додаток можна з  Play Market, знайти за запитом «Bosch Batteries». Додаток працює в автономному режимі, без онлайн підключення.

Електроний каталог містить різні лінійки акумуляторів: S3, S4 та S5. По продуктам присутня вся необхідна технічна інформація: бази даних автомобілів, каталоги акумуляторів, відео матеріали з рекомендаціями по заміні та експлуатації. Слід пам'ятати, що для перегляду таких роликів онлайн-підключення необхідне.
Пошук працює за маркою автомобіля, його моделі та року випуску. В базі каталогу присутні всі широковідомі моделі європейських, американських та азіатських авто.

Закупити запчастини в Юнік Трейд можна зареєструвавшись на сайті або звернувшись за телефонами нижче.
Офіс +38 (044) 237-71-07
Київський філіал +38  (044) 237-71-07
Одеський філіал +38  (048) 752-87-80
Запорізький філіал +38 (061) 239-52-90
Миколаївський філіал +38  (0512) 50-10-09
Херсонський філіал +38  (0552) 31-62-21
 
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти