Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
1 серпня 2017

CTR стал партнером в поставках на конвеєр Jaguar Land Rover

Юнік Трейд, постачальник. Що продає запчастини гуртом, оголошує про партнерство CTR та Jaguar Land Rover. На конвейєр світового виробника будуть постачатися рулеві наконечники від відомого корейського бренду автозапчастин  CTR.


Юнік Трейд постачальник запчастин CTR
 
Рулеві наконечники від корейського автогіганта CTR будуть встановлюватися на кросоовери марок Jaguar F-Pace та Land Rover Evoque XL в составі вузла Bosch Module. Вибір СTR, як постачальника автозапчастин був обумовлений високою якістю виробництва, заснованим на самих сучасних OEМ технологіях. Заводи СTR оборудовані всіма видами дослідницького обладнання, що забеспечує виключну чіткість виробленої продукції. Рулеві наконечники CTR з успіхом зарекомендували себе на конвейєрних поставках для інших автовиробників, тому англійский автомобільний гігант впевнений в якості  та безпеці для своїх кліентів. 

Компанія CTR  була заснована у 1971 році в місті Пусан, Корея. И вже з 1973 року почала постачати запчастини гуртом на конвейєри автовиробників — підвіски рулевого керування для Hyundai Motors.  Тепер основною сферою діяльності CTR є розробка та виготовлення деталей підвіски, рулевого керування. Трансміссії, гальмівних систем та деталей на конвейєри автовиробників по всьому світові. CTR постачає запчастини гуртом на конвейєри GM, Ford, BMW, Audi, Chrysler та інші.

Компанія Юнік Трейд займає позиції  лідера на ринку запчастин України. Юнік Трейд, як постачальник автозапчастин гуртом, пропонує широкий вибір продукції для різних марок автомобілей. Закупити запчастини гуртом та ознайомитись з повним асортиментом продукції можна в електронному каталозі запчастин. 

Більше інформації:
Багатоканальний номер 7577 (усі дзвінки з мобільного безкоштовні)
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти