Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини постачальників

Головна Новини Новини постачальників
До списку новин
1 червня 2016

Серия обучающих видеороликов от NGK по обслуживанию систем зажигания

Відеодопомога від NGK допоможуть відповісти на будь-які питання, які можуть виникнути у автомеханіків та співробітників СТО під час обслуговування або заміни комплектуючих, що постачаються NGK Spark Plug, а також уникнути помилок та неточних дій у ході таких маніпуляцій. Наприклад, відео, присвячене демонтажу та встановленню рейки запалювання, пояснює, як правильно це зробити на прикладі двигуна Opel сімейства Ecotec.

 
У сюжеті показано, які інструменти необхідно застосовувати на тому чи іншому етапі операції – знімач та динамометричний ключ, щоб уникнути пошкодження рейки та гарантувати її правильну посадку за місцем. Від цього безпосередньо залежить надійність роботи та довговічність вузла.
 
Крім цього ролика, у відеопідручнику NGK можна знайти розділи, присвячені правильній заміні свічок розжарювання та запалення, заміні роз'єму при установці кисневого датчика, правильному підведенню дроту до модуля запалювання двигуна, сюжет про шкоду впливу масла для кисневих датчиків та способи боротьби з цим явищем, також безлічі подібних тем.
 
Всі відеодопомоги розміщені на офіційному каналі NGK Spark Plug Europe в інтернеті та перекладені кількома європейськими мовами, включаючи російську та українську.
 
Для замовлення звертайтесь до Ваших менеджерів:
 
Багатоканальний номер 7577 (усі дзвінки з мобільного безкоштовні)
До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти