Інформація

Для одержання або відновлення пароля зверніться до менеджера вашого регіону


Вихід
Фонд Незламних ATR

Національний дистриб'ютор автомобільних запасних частин та автомасел

Автозапчастини оптом та в роздріб

Юнік Трейд. Більше ніж бізнес

Новини компанії

Головна Новини Новини компанії
До списку новин
11 березня 2017

Про febi з перших вуст!

В кінці лютого 2017 року група з десяти співробітників компанії Юнік Трейд відвідала штаб-квартиру Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG, яка знаходиться в м. Еннепеталь, Німеччина, де їх зустріли з властивими німцям гостинністю і привітністю. В ході візиту група відвідала:

  • виробничий цех компанії febi, де здійснюється виготовлення деталей і запасних частин для вантажного та легкового автотранспорту;
  • відділ контролю якості, в основні функції якого входить 100% контроль якості вхідної продукції, і продукції, що випускається на власному виробництві;
  • логістичний центр, де відбувається упаковка готової продукції та збирання ремкомплектів, а також обробка і формування замовлень на відвантаження партнерам по всьому світу;
  • новий виробничий майданчик компанії - febi Precise Engineering, який знаходиться на завершальній стадії будівництва, і куди згодом буде передислоковано існуючий виробничий цех компанії febi.

Іншими словами, співробітники Юнік Трейд на власні очі змогли побачити весь виробничий ланцюжок, починаючи з виготовлення деталі, перевірки якості і упаковки, і закінчуючи відправкою упакованої і промаркірованої деталі покупцеві в будь-який куточок земної кулі.

Нещодавно мені і моїм колегам пощастило відвідати чудове німецьке місто Еннепеталь, де знаходиться одна з найбільших компаній сучасності - Bilstein Group. Під час перебування там нас познайомили з власним виробництвом на передовому устаткуванні, масштабним, але в той же час, по-німецьки чітко організованим логістичним центром, де дивним чином поєднується робота людей і машин. Нам організували екскурсію до відділу контролю якості, де працюють швидше інженери NASA, адже те, з якою точністю і педантичністю проводяться випробування і вивчення готових виробів, гідно хіба що космічних шатлів. В цілому поїздка залишила море позитивних і яскравих вражень, і відкрила багато нового, як для всієї команди, так і для кожного індивідуально.
Роман, співробітник департаменту закупівель

У процес втамування інформаційного голоду учасників делегації були залучені ряд ключових співробітників компанії febi - менеджер з продажу регіону Віктор Суппес (Viktor Suppes), керівник відділу якості Дірк Пфайфер, (Dirk Pfeifer), провідні менеджери відділу розвитку Торстен Беренс (Thorsten Berens) і Торстен Маасен (Thorsten Maassen), а також менеджер логістичного центру Зельда Захін (Selda Sahin). Обсяг знань і нової інформації, які команда Юнік Трейд отримала в ході візиту, був справді вражаючим: це і глобальна інформація 1) про компанію Ferdinand Bilstein, 2) про можливості власного виробництва, 3) про асортимент торгових марок компанії за легковим і вантажним напрямках, і, що важливо, 4) про потенціал продажів запчастин брендів febi і Blue Print в Україні.

 

На запрошення компанії Ferdinand Bilstein група співробітників компанії Юнік Трейд відвідала офіс і виробництво компанії. Хочеться висловити подяку співробітникам компанії Ferdinand Bilstein за цікаві семінари по продукції Febi, екскурсії по логістичному центру та підрозділу якості. Поїздка була інформативною і цікавою. Окреме спасибі Віктору Суппесу за організацію цієї поїздки, за супровід нашої групи, за можливість поспілкуватися з деякими ключовими керівниками компанії і отримати цікаву інформацію про компанію з багаторічними традиціями, а також за організацію дозвілля співробітників Юник Трейд. Було дуже цікаво і захоплююче. Завдяки компанії Ferdinand Bilstein нам вдалося доторкнутися до живої історії і традицій компанії, дізнатися, що таке німецька якість. З упевненістю можу сказати, що Ferdinand Bilstein - це високий рівень менеджменту якості, якості продукції та шанобливого ставлення до кожного клієнта.
Спасибі Ferdinand Bilstein за надану можливість побачити все на власні очі!
gute Straße, Ferdinand Bilstein !!!
Олег, співробітник відділу СМЯ

 

Робота роботою, але і для розважальних заходів також знайшлося місце. У програму розваг увійшли відвідування боулінг-клубу в місті Хаген, гонки на картах в місті Гефелсберг, візит до Музею пива в Dortmunder Actien Brauerei, і, мабуть найяскравіше враження - це відвідування Signal Iduna Park, домашнього стадіону футбольної команди BVB 09 «Боруссія» з Дортмунда.


Поїздка до Німеччини від febi була дуже яскрава і насичена емоціями. Наші друзі з febi постаралися не на жарт, і влаштували нам дуже цікаву екскурсію по своїх володіннях. Також не забули і про відпочинок. Хочеться особливо відзначити чемпіонат з картингу, в якому ми були гонщиками, і кожен зміг відчути себе пілотом боліда F1! Так, це був саме чемпіонат з нагородженням і фотосесією. Спасибі команді febi за такий теплий прийом!
Олександр, співробітник департаменту продажів.


Втомлені, але задоволені, заряджені позитивною енергією і подарунками, а також повністю налаштовані на подальшу роботу і досягнення нових цілей, хлопці з деяким жалем покидали Гостинний офіс компанії Ferdinand Bilstein, з надією приїхати знову.

P.S. для наших клієнтів діють акції по продуктам febi та BluePrint! Приймайте участь та отримуйте приємні подарунки!

До списку новин
7577
(багатоканальний)
Мережа дистриб"юції. Контакти